RENOLIT ALKORPLAN De marktleider in versterkte zwembadafdichting

Het systeem met de minste problemen en de grootste voordelen op de markt. Dankzij de esthetische mogelijkheden, de eenvoudige en goedkope installatie en de 10-jarige garantie op waterdichtheid, wordt RENOLIT ALKORPLAN al decennia over de hele wereld geïnstalleerd wat maakt dat RENOLIT ALKORPLAN de populairste en meest gebruikte zwembadafdichting ter wereld is.


Catalogus RENOLIT ALKORPLAN XTREME

De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Het ondoordringbare afdichtingsmembraan van RENOLIT ALKORPLAN XTREME zal de kleurvastheid garanderen, het vuil afstoten en een barrière vormen tegen bacteriën, kortom de unieke, originele kleur zal blijven schitteren.

RENOLIT ALKORPLAN XTREME heeft de meest extreme chloorbestendigheidstesten doorstaan. Daardoor kunnen wij u verzekeren dat de kleur van uw membraan steeds opnieuw zal schitteren zoals op de eerste dag.


Catalogus voor professionals RENOLIT ALKORPLAN

Door de dikte en de hoogwaardige versterking van RENOLIT ALKORPLAN membraan zal de levensduur aanmerkelijk hoger liggen dan bij standaard zwembadfolies. RENOLIT ALKORPLAN garandeert dat uw kuip gedurende 10 jaar absoluut waterdicht zal blijven, zodat u zorgeloos kan genieten van uw zwembad.


Advies voor het onderhoud van uw versterkte zwembadfolie

 

Heeft u ook het voornemen om deze zomer goed en intens genieten? Om in het voorjaar zo snel mogelijk zorgeloos in uw zwembad te zwemmen, dient u het zomerklaar te maken. Wanneer u de volgende stappen doorloopt, of door ons onderhoudsformulier leest, kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw zwembad!